Απεντομωσεις Κοριων

korioiΓια τον αποτελεσματικό έλεγχο των κοριών και των ακάρεων, απαιτείται εξειδικευμένη εφαρμογή που περιλαμβάνει ειδικό καθαρισμό με μηχανήματα τύπου VACUUM CLEANER και κατόπιν καθολικό ψεκασμό ή εφαρμογή εκνέφωσης με ακαρεοκτόνο σκεύασμα.

Τα τελευταία χρόνια ,είμαστε μάρτυρες ενός αυξανόμενου προβλήματος ειδικά στις μεγαλουπόλεις. Αυτού της προσβολής από κοριούς. Οι κοριοί είναι βέβαιο ότι αποτελούν πρόβλημα για πολλά ξενοδοχεία, ξενώνες, νοσοκομεία, στρατόπεδα, κατοικίες και διαμερίσματα.

Μεταξύ άλλων λόγων που ευθύνονται για την αύξηση των προσβολών από τους κοριούς είναι η αύξηση των μετακινήσεων του ανθρώπου, η αύξηση των μεταναστεύσεων, η αύξηση μεταφοράς αγαθών (διεθνείς μεταφορές).

Στο περιβάλλον που ζούμε, υπάρχουν πολλά έπιπλα, τοίχοι, σχισμές η ανοίγματα, πόρτες και παράθυρα, περιβάλλον που ευνοεί την εγκατάσταση των κοριών οι οποίοι είναι σε όλους γνωστό ότι είναι δύσκολο να καταπολεμηθούν γιατί είναι ανθεκτικοί στις χαμηλές θερμοκρασίες και έχουν την ικανότητα να επιβιώνουν χωρίς τροφή  για περισσότερο από 12 μήνες.

Η γνώση μας για την βιολογία και την συμπεριφορά των κοριών συνδυαζόμενη με τη χρήση των υφιστάμενων μεθόδων καταπολέμησής  τους – χημικών και φυσικών –  θα οδηγήσει στον έλεγχο του προβλήματος.