Απολυμανση μυρμηγκιων

DIS προσβολή (γενική σπρέι) ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ants1Κάνουμε αυτή τη θεραπεία με ψεκασμό χημικών Κουζίνα, Τουαλέτα, Μπάνιο, κλπ Έξω αποχέτευσης για κατσαρίδες, μυρμήγκια Bugs, σαύρες, Fly κ.λπ., τα οποία θα είναι πεντακάθαρα. Είναι στην AMC βάση σε βιομηχανίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εργοστάσια κ.λπ.

Θα carryout SPRAY ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ στην προσωπική Κουζίνα, Μπάνιο, Αποχέτευση, το WC, η περιοχή ρούχων, καταστήματα, Σκουπίδια Χώρο και τραπεζαρία για έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς. Κ.λπ., για να εξαλείψουν αυτό το πρόβλημα ερχόμαστε σε επαφή όχι μόνο τις άμεσες έντομα, αλλά και να εντοπίσετε τις γωνίες, τρύπες, γωνίες, διακλαδώσεις για να καταστρέψει τα αυγά έτσι ώστε να αποτραπεί η εκ νέου μόλυνση για μεγάλη χρονική διάρκεια.

ΑΝΤΙ κατσαρίδες HARBAL θεραπευτικό ζελέ

Θα carryout αυτή τη θεραπεία με το να βάζεις HARBAL GEL σε κάθε γωνιά της προϋπόθεσης για κατσαρίδες. Θα χρειαστούν 15 μέρες για την εξάλειψη του προβλήματος. Δεν χρειάζεται να κενές κουζίνα ή πρέπει να κρατήσει εγκαταστάσεις είναι κλειστές για δύο έως τρεις ώρες.

ΑΝΤΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ MOSQUITO ΜΕΤΡΟ θολώσει ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κάνουμε το θάμπωμα από το χέρι Fogger έξω σε ανοικτό άρια Colony / κτιριακές εγκαταστάσεις για την καταπολέμησης κουνουπιών.

ΑΝΤΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ MOSQUITO ΜΕΤΡΟ ΤΟΙΧΟΥ spary ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Θα carryout αυτή τη θεραπεία κάνοντας WALL spary στη γωνία των τοίχων μέσα στο τρίμηνα / κτίριο όπου ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ξεκουραστούν γενικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

MOSQUITO μέτρο κατά ΠΡΟΝΥΜΦΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

κάνουμε αυτή τη θεραπεία με ψεκασμό χημικών στο στάσιμο νερό τοποθεσία έξω στην περιφέρειά του κτιρίου

Τρωκτικό (RAT) θεραπεία ελέγχου

Κάνουμε αυτή τη θεραπεία, υιοθετώντας διαφορετικό είδος της μεθόδου, όπως δελεάσει θεραπεία, Tablet Θεραπεία, απολύμανση στα Burrows, την παγίδευση, ΚΟΛΛΑ, Ρόδα Κουτιά etc.both μέσα και έξω από το κτίριο.

Ο πιο επικίνδυνος εχθρός του ανθρώπου Τρωκτικό εξαπλώνεται θανατηφόρες ασθένειες όπως η πανούκλα, σαλμονέλας, διάφορα είδη πυρετός κ.λπ., και γι ‘αυτό πρέπει να καταστραφεί ολοσχερώς ή / και φυλάσσονται μακριά από χώρους όπως γραφεία. Ο γενικός τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτούς τους εχθρούς είναι να αρνηθούν την είσοδο και καταφύγιο για τους χώρους, αλλά πέρα και πάνω από αυτά, είναι πιο σημαντικό να τους καταστρέψουν. Πηγαίνοντας βήμα προς βήμα, για να αποτρέψει την είσοδο, μπορούμε να σας προτείνουμε κάποια προληπτικά μέτρα, όπως να σφιχτά σφραγίσει τις τρύπες και τα στενά περάσματα απ ‘όπου μπορεί να εισέλθει ΤΡΩΚΤΙΚΑ. Το κύριο βήμα για να τους καταστρέψουν λαμβάνονται από εμάς με τη χρήση υψηλής συγκέντρωσης ΔΟΛΩΜΑΤΑ τα οποία είναι ασφαλή για την ανθρωπότητα, αλλά επικίνδυνη για τα τρωκτικά.